Întrebări Frecvente


  • Cum se curata?
  • Covorasul se deformeaza?Se poate aseza mobilier?
  • Ce paleta de culori aveti la covorase?
  • Covorasul se pateaza?Se uda?
  • Cum se monteaza?
  • Cum comand?
  • Cum platesc?
  • Cum livram?
  • Cat costa transportul?
  • Garantie produse
Cum se curata?

Materialul din care sunt fabricate covorasele este conceput astfel incat sa nu absoarba impuritatile cu care vin in contact pe durata utilizarii. Prin urmare, nu necesita multa intretinere, curatarea zilnica se poate face fara substante speciale.Se poate aspira, matur sau sterge cu mopul.Cele mai eficiente sunt detergentii de bucatarie, care contin atat substante degresante cât și dezinfectante, fiind în același timp antialergice care nu atacă pielea.Puteti utiliza de asemenea orice detergent de pardosea din comert cu efect dezinfectant. Nu este recomandata folosirea de substante de curatat cu efect agresiv dizolvant, de tipul: Domestos, Cif, etc.

Covorasul se deformeaza?Se poate aseza mobilier?

La calcare sau sedere nu se deformeaza. Datorita structurii covorasului (closed cells-celule inchise) covorasul revine la forma initiala in timp.
Se poate aseza si sub mobilier, insa trebuie luat in calcul faptul ca acest covoras conceput pentru copii cu o densitate de 30kg/m3 se va deforma putin sub un dulap,scaun, patut unde presiunea per cm2 este foarte mare si constanta.Totodata covorasul de poate taia/decupa foarte usor pentru a lua forma mobilierului cu un cutter,foarfeca sau cutit astfel ca mobilierul poate ramane asezat pe podea.

Ce paleta de culori aveti la covorase?

Culorile standard sunt: Rosu, Galben, Portocaliu, Roz, Cappuccino, Verde, Albastru, Mov.

Covorasul se pateaza?Se uda?

Covorasele sunt fabricate dintr-un material impermeabil, care face ca orice s-a varsat pe acestea sa se poata sterge si igineiza cu buretele, servetele sau o laveta.

Cum se monteaza?

Covorasul pentru copii se formeaza din piese de 60cm x 60cm, in functie de suprafata dorita.
Fiind un covor modular cu piese de 60cm x 60cm se monteaza  foarte usor, prin asezarea si imbinarea dintisorilor de pe fiecare latura a fiecarei piese. Nu este nevoie de adezivi speciali.
Se poate oricand monta si demonta cu usurinta in doar cateva minute.

Cum comand?

Comanda se face folosind cosul de cumparaturi.

Cum platesc?

Plata produselor se poate face fie online, fie ramburs la primirea coletului.

Cum livram?

– Aceste produse se livreaza in toate judetele din Romania;
– Livrarea se efectueaza prin curierat rapid, cu plata ramburs la primirea coletului sau cu cardul direct pe site;
– Transportul nu este inclus in pretul produselor;

Cat costa transportul?

Costul transportului se calculeaza automat in functie de produsele alese si se poate vedea in pagina cosului de cumparaturi.

Garantie produse

Covorasele de copii vin insotite din fabrica de certificate de calitate si conformitate in concordanta cu reglementarile si normele UE. Produsele noastre au certificatul SGS care arata examinarea suplimentara făcuta pentru la calitatea si ingredientele materialelor utilizate pentru producția covoraselor.SUPORT

Aveți o întrebare la care nu ați găsit încă răspunsul?
Suntem la dispoziția dumneavoastră.
Contactați-ne pentru a obține orice informație!

CONCTACT